Röportajlar


İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın “Türkiye’deki üniversiteler olarak birinci önceliğimiz Çin” dedi.
İstanbul Aydın Üniversitesi, Turquality destek programına eğitim alanında dahil edildi. İAÜ Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Turquality kapsamında yapacağımız çalışmalarla uluslararası öğrenci sayımızı ikiye katlamayı hedefliyoruz” dedi.
Türk Akımı ve Kuzey Akımı doğal gaz hatlarını değerlendiren Prof. Dr. Hasan Saygın, ABD’nin Rusya ile AB arasındaki ilişkinin derinleşmesini engellemek için bu hatlar için de yaptırım silahını kullanabileceğini belirtti.
İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Karaca, "ABD Başkanı Trump, Çin'in de dahil olduğu yeni bir nükleer anlaşma
İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Karaca, "ABD Başkanı Trump, Çin'in de dahil olduğu yeni bir nükleer anlaşma yapabilmek için INF'den çekilmiş olabilir" dedi.
İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Türkiye’de üniversitelerin yerellikten sıyrılarak..
İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Türkiye’de üniversitelerin yerellikten sıyrılarak ‘Universal’ kavramının altının doldurması gerektiğini vurguladı. “Bir üniversite yerel olamaz, yerel olursanız yerel kalırsınız” dedi.
Milli Eğitim Vizyon Belgesi’ni değerlendiren İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, “Ne yaparsanız yapın bir işin tabanında eğitim olmazsa o sektörde başarılı olmanız mümkün değildir” dedi.
İstanbul Aydın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve AFAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan; millet bahçesi fikrinin Türkiye’nin geldiği evre itibariyle önemli bir toplumsal unsur olacağını ifade etti.
Öğrenciler için Lisans Yerleştirme Sınavları’nın tamamlanması ile birlikte geriye bir tek geleceklerine en iyi şekilde hazırlanacakları üniversiteleri seçmelerinde kaldı.
Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Başkanı Dr. Mustafa Aydın, sigaranın son molekülü yok oluncaya kadar savaşımlarının süreceğini söyledi.
İstanbul Aydın Üniversitesi, Öğretim Üyesi Yrd. Doç.Dr. Ayşin Kaplan Sayı ile çocuk haklarını konuştuk.
“Beni Ödülle Cezalandırma” kitabının yazarı eğitim bilimci Dr. Özgür Bolat, İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin düzenlediği söyleşide, çocuk yetiştirmede doğru bilinen yanlışları anlattı.

güncelleme: 31.3.2017 14:02