Panel

YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. İrfan Aslan, “Fildişi kulelerde oturarak topluma hizmet edilemez, üniversiteler toplumu kendi seviyesine çıkarmalı” dedi.
İstanbul Aydın Üniversitesi’nde düzenlenen “Terör ve Medya” panelinde medyanın terör olaylarına yaklaşımı ele alındı. Panelde “Medyanın terör olaylarını yansıtırken sorumlu davranarak terörün hain emellerine imkan vermemesi gerektiği” görüşü öne çıktı.
Türkiye'nin kanayan yarası olmaya devam eden ve gün geçtikçe artış gösteren kadına karşı şiddete farkındalık oluşturmak için “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" kapsamında panel düzenlendi.
Kadına yönelik şiddet ve mücadele yöntemleri, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde düzenlenecek olan panelde ele alınacak.
Bugün tüm dünyayı tedirgin eden küresel bir tehdit hâline gelen terör, İstanbul Aydın Üniversitesi'nde akademisyenler, gazeteciler ve kendi sahasında uzman kişilerce tartışıldı.
İstanbul Aydın Üniversitesi’nde İlk ve Acil Yardım Programı’nda eğitim gören öğrenciler, uygulamalı laboratuvarlarda aldıkları eğitimlerle insanlara can suyu verecek bir eğitim süzgecinden geçiyor.
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi: Eğitim Teknolojisinde Gelişmeler Paneli
21’inci Yüzyılın Kanayan Yarası Terör İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Tartışılacak
Gastronomide Yeni Eğilimler İstanbul Aydın Üniversitesinde tartışıldı

​​​​​​​​​​​