Bellek İzleri

6.11.2018

Sergi

İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda, Bellek İzleri başlığı altında bir araya gelmiş olan sekiz sanatçı- akademisyen karma sergisini sanatseverlerle buluşturuyor.
İnsan ve Mekan Sergisi
İstanbul Aydın Haber Ajansı (İAHA) muhabirlerinin hazırladığı ‘İstanbul Öyküleri’ sergisi İstanbul Aydın Üniversitesi R blok giriş katında sergilenmeye başlandı.
İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu Galeri Aydın, Aslıhan Kaplan Bayrak’ın resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergi Aslıhan Kaplan Bayrak’ın, son dönemde yaptığı çalışmaları izleyicilerle buluşturuyor.
Sanatçı ve akademisyen Prof. Veysel Günay, yarım asırlık deneyimlerini yansıttığı, doğa ve manzara temalarını içeren figüratif resim çalışmalarını 15 Kasım’da Galeri Aydın’da sanatseverlerin beğenisine sunuyor.
İAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu Galeri Aydın sıradışı bir resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Gülercan Hacıoğlu, son dönemde yaptığı resimleri izleyicilerle buluşturuyor.
İstanbul Aydın Üniversitesi Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Programı her yıl tasarım yolculuğuna çıkarak yöresel tarihi mekanların tanıtımına özen göstermektedir.
MUM BATİK çalışmaları 03 Ağustos 2017 saat 19.00'da Sanatsever Türk ve Belçikalıların beğenisine sunuldu.
İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencileri, Bitirme Projesi dersi kapsamında gerçekleştirdikleri projeleri.
Görsel İletişim Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencileri, yaşadıkları ve duydukları hikâyelerden dönüştürdükleri ürünlerin tasarımlarını “Çantamdaki Fikirler” adlı sergide katılımcıların beğenisine sunuyor.
Gürbüz Doğan Ekşioğlu’nun Yeni Sergisi İAÜ Galeri Aydın’da Açılıyor!
İstanbul Aydın Üniversitesi Sanat Galerisi / Galeri Aydın Autotelic Sergisi
Güzellik Mimarlarinin Yeniyil Defilesi