Söyleşi

İAÜ PR Atölye, 2016 – 2017 eğitim- öğretim yılından bu yana bölüm öğrencilerini sektör profesyonelleri ile bir araya getirmek için “Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencileri Sektörle Buluşuyor” adı altında etkinlikler dizisi gerçekleştiriyor.
Dijital Medya Yönetimi

25.4.2017

Söyleşi

Hit Öğrencileri Sektörle Buluşuyor:“Dijital Medya Yönetimi” Söyleşisi
Yanlış fırça ve yanlış yöntemlerle yapılan diş temizliğinin dişetlerinde travma, dişeti çekilmesi, açığa çıkan kök yüzeylerinde aşınmalar ve sıcak ile soğuğa karşı artan hassasiyetlere neden olabilir.
İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sinem Yıldız Çiftlikli, dişeti kanamalarının sadece diş hekimi tedavisiyle değil, hastaların da düzenli ağız ve diş bakımı yapmasıyla önlenebileceğine dikkat çekiyor.
İAÜ'ne konuk olan Dr. Deniz Özçetin, kentsel dönüşümün kaçınılmaz bir gerçek olduğunu ifade ederek “Bu sürece vatandaş da dâhil edilmeli” dedi.
İAÜ Moda ve Tekstil Tasarımı öğrencileriyle bir araya gelen yesilyama.com kurucusu İrem Yanpar Coşdan, sürdürülebilir üretimin tüketicinin de tercihleri üzerinden şekilleneceği mesajı verdi.
Big Chefs Mutfak Koordinatörü şef Murat Aslan, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde düzenlenen ‘Bir Aşçının Dünlüğü’ adlı etkinlikte geleceğin şefleriyle deneyimlerini paylaştı.
Üniversitemizin İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, öğrencilerini sektör profesyonelleri ile bir araya getirmek için “Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencileri Sektörle Buluşuyor”
Doğa İçin Sanat: Anadolu Sığla Ormanlarının Dünü, Bugünü ve Geleceği; Ekolog Dr. Okan ÜRKER 10 MART 2017, İSTANBUL
“Beni Ödülle Cezalandırma” kitabının yazarı eğitim bilimci Dr. Özgür Bolat, İstanbul Aydın Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin düzenlediği söyleşide, çocuk yetiştirmede doğru bilinen yanlışları anlattı.
Hukukçu Olmak

6.12.2016

Söyleşi

Hukukçu Olmak

​​​​​​​​​

güncelleme: 8.6.2017 17:31