Ortadoğu’da Silahsızlanma Konusu İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Masaya Yatırıldı
01 Nisan 2014
İlk kez İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından kurulan Batı (Garbiyat) Araştırma ve Uygulama Merkezi, Prof. Trevor Findlay’ın konuşmacı olarak katıldığı “Atom Enerjisi ve Silahsızlanma” konferansını gerçekleştirdi.
Harvard ve Kanada Carleton Üniversitesi’nde Küresel Nükleer Yönetişim, Atom Enerjisi ve Silahsızlanma konularında ders veren, Birleşmiş Milletler Danışma Kurulu Ortadoğu Uzmanı ve Gözlemcisi Prof. Trevor Findlay, İstanbul Aydın Üniversitesi Batı (Garbiyat) Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen konferansta “Küresel Nükleer Yönetişim” üzerine soruları yanıtladı.
30 Mayıs 2014
Libyalı Gıda Denetmenleri Mezun Oldu
İAÜ Gıda Mühendisliği Bölümü, Libya Devleti’ne bağlı Gıda Denetmenleri Heyetiyle yaptığı işbirliği doğrultusunda eğitimleri tamamlayarak ilk mezunlarını verdi.
 
27 Mayıs 2014
Çocuklar Tatilde Gülümsemenin Tadini Çikarsin
İstanbul Aydın Üniversitesi, Florya’da bulunan Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi ve Bahçelievler’de bulunan Dentaydın Diş Hastanesi ile çocukların diş tedavilerini SGK anlaşmalı olarak gerçekleştiriyor.
   
26 Mayıs 2014
Hollanda’dan Ziyaretçi Var!
Rotterdam Business School “International Week” kapsamında İstanbul Aydın Üniversitesini ziyaret etti.
24 Mayıs 2014
İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Kariyer Günleri
İstanbul Aydın Üniversitesi “Kariyer Günleri 14” etkinlikleri çerçevesinde pek çok ünlü marka yetkilisi İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.
   
23 Mayıs 2014
Siyaset Akademisi KKTC Lefkoşa
Siyaset Akademisi Kıbrıs, Lefkoşa’da bir hafta süren yoğun programın ardından son buldu. Katılımcılar, Kıbrıs Sorununu yerinde analiz etme ve önemli isimlerle bir araya gelme fırsatına sahip oldular.
22 Mayıs 2014
Sülüklü Göle Genç Destek
İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından “Environmental Education” dersi kapsamında “Yeşil Gençlik” projesi düzenlendi.
   
22 Mayıs 2014
46+1 Kromozom=Down Sendromu
İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Bakırköy Yerleşkesinde düzenlenen seminerde Down Sendromu konusu ele alındı.
15 Mayıs 2014
Uluslararası Eğitim ve Kültürel Etkileri
Birleşik Arap Emirlikleri-Dubai’de Avrasya Üniversiteler Birliği (EURAS) tarafından düzenlenen “Uluslararası Eğitim ve Kültürel Etkileri” konferansı üye üniversitelerin katılımıyla gerçekleşti.
15 Mayıs 2014
60 Yaş ve Üstüne Evde Ağız ve Diş Sağlığı Hizmeti
İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dentaydın Diş Hastanesi Medikal Direktörü Dt. Nergis Karagöz 60 yaş ve üzeri hastaları ağız ve diş sağlığı konusunda uyarıyor.
12 Mayıs 2014
Üniversiteliler ve Siyasetçiler Aynı Sahnede
İAÜ Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü, Gençlik Tartışmaları-3 programı İstanbul Aydın Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.
   
08 Mayıs 2014
Bilmek-Okumak
TARMER “Bilmek-Okumak” Konulu Konferansında Yazar, Şair, Filozof Hilmi Yavuz’ı ağırladı.
08 Mayıs 2014
Arap Dünyasında Siyasal Geçişler ve İç Çatışmalar
Arap Dünyasında Siyasal Geçişler ve İç Çatışmaların Çözümü Konusu
İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Masaya Yatırılıyor.
   
06 Mayıs 2014
Gençlik ve Gönüllülük Zirvesi
Sivil toplum kuruluşlarının ve üniversite öğrencileri bir araya geldi. Gönüllüğün tanımı ve gençlerin gönüllü faaliyetlere katılımı konusu masaya yatırıldı.
02 Mayıs 2014
Teknolojiyi İyi Kullanan Öğretmenler Geliyor
İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Sürekli Eğitim Merkezi işbirliği ile Eğitim Teknolojileri Uzmanlığı Sertifika Programı düzenleniyor.
   
30 Nisan 2014
Programlama Çocuk Oyuncağı Projesi
Ülkemizde 2013 TÜİK rakamlarına göre 16-74 yaş aralığında bilgisayar ve internet kullanım oranları sırasıyla %49,9 ve %48,9’dur.
30 Nisan 2014
Türk ve Osmanlı Tarihine Derinlemesine Bakış
Amerikalı ünlü Tarihçi Prof. Dr. Carter V. Findley İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen konferansa katıldı.
   
24 Nisan 2014
İAÜ'de Çevre ve Doğa Festivali
İstanbul Aydın Üniversitesi (ÇevSür) Çevre ve Sürdürülebilir Kampüs Kulübünün gerçekleştirdiği “ekofest'14” ekoloji festivali Florya Yerleşkesinde gerçekleşti.
24 Nisan 2014
Sağlık Eğitimine ve Sektöre Büyük Yatırım
İstanbul Aydın Üniversitesi, insan hayatına verdiği önemi ve eğitim alanında yarattığı farklılıkları Florya Yerleşkesinde yaptığı sağlık yatırımlarıyla ortaya koyuyor.
   
17 Nisan 2014
Eğitimin Liderleri Zirvede Buluştu
Bu yıl birincisi düzenlenen ve Türkiye’de ilk defa Yükseköğretim kurumlarının yöneticilerini bir araya getiren EDU SUMMIT, Vakıf Üniversiteleri Birliği’nin öncülüğünde İstanbul’da gerçekleşti.
17 Nisan 2014
Diş Tedavilerinde Avrupa’nın Tercihiyiz
İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dentaydın Diş Hastanesi ağız ve diş sağlığı tanı ve tedavilerinde Avrupa’nın gözdesi haline geldi.
   
15 Nisan 2014
KKTC 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali TALAT İAÜ'de
İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi KKTC 2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali TALAT İstanbul Aydın Üniversitesi Konuğu Olarak İstanbul’a Geldi.
14 Nisan 2014
Bil Dershaneleri Öğrencileri İAÜ'de
İstanbul Aydın Üniversitesi ve BİL Holding A.Ş`nin ortak düzenlediği “Yarıyıl Tatil Programı” İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi`nde gerçekleştirildi.
   
14 Nisan 2014
AB Proje Hazırlama Eğitimi
Bir dizi eğitim ve konferans düzenleyerek önemli projelere imza atan İstanbul Aydın Üniversitesi TAM, Sosyoloji Bölümü işbirliğiyle üniversite öğrencilerine yönelik yeni bir çalışmaya hazırlanıyor.
14 Nisan 2014
Temel İşaret Dili Eğitimi
İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma ve Uygulama Merkezi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü (İSEM) in ortaklaşa düzenlediği, ücretsiz “Türk İşaret Dili Kursu” başladı
   
14 Nisan 2014
İAÜ Uluslararası Eğitimde Tek Adres
AKTS yaklaşım ve uygulamalarını; eğitim ve öğretim programlarının tamamında mükemmellik düzeyinde hayata geçiren İAÜ bir dünya üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
09 Nisan 2014
Dişlerinize Zarar Veren 9 Gıdadan Uzak Durun!
İAÜ Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Burcu Karaduman, dişler için uzak durulması gereken 9 maddeden bahsetti.
   
09 Nisan 2014
İAÜ-Halit Aydın Bilim ve Sanat Ödülleri Yarışması
“Günümüzde Çok Kültürlülük ve Küreselleşme Tartışmaları Bağlamında Türkiye’nin Sosyo-Kültürel Değişim Süreci” konulu ödüllü eser yarışması düzenlenecektir.
08 Nisan 2014
Spor Hukukunda Şike ve Doping
Şike ve doping konusunun masaya yatırıldığı “Uluslararası Spor Hukuku Sempozyumu” 8 Nisan 2014 Salı günü saat 09.30’da İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüsünde başladı.
   
07 Nisan 2014
Polonya'dan Türkiye'ye Uluslararası Öğrenci Temini
Polonya'nın en önemli teknoloji üniversitesi olan Varşova Teknoloji Üniversitesi (Warsaw University of Technology) Rektörü ile imzalanan anlaşmada öğrenci-personel değişimi ve ortak eğitim projeleri gerçekleştirilecek.
03 Nisan 2014
Horon ve Karadeniz Kültürü
İAÜ Meslek Yüksekokulları Mezun ve Mensupları Derneği (MEYODER), Horonevi Kurucusu ve Horon Eğitmeni Aclan Sezer Genç'in katılımıyla “Horon ve Karadeniz Kültürü” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi.
   
02 Nisan 2014
Kompozit Lamine Tekniği İle Etkileyici Gülüşler
İAÜ Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şölen Günal, kompozit lamine veneer tedavisi ile kolay yoldan etkileyici gülüşlere sahip olunabileceğini üstelik dişlerin doğal işlevinin de bozulmayacağını dile getirdi.
02 Nisan 2014
Türkiye Okuma Oranları Yeni Projelerle Artacak
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ülkemizdeki okuma oranlarına yönelik  “Türkiye Okuma Kültür Haritası” çalışmaları tamamlandı.