Tevekkül Karman: "Türkiye, Yemen'de yaşanan değişime kayıtsız kalmadı" 28 Ocak 2014
İstanbul Aydın Üniversitesi'nin düzenlediği "Türkiye- Yemen İlişkileri ve Arap Baharı Konferansı"nda konuşan İstanbul Aydın Üniversitesi Barış ve Demokrasi Merkezi Başkanı Nobel Barış Ödüllü Kadın Gazeteci Tevekkül Karman, "Türkiye ve Yemen ilişkileri özellikle de Arap Baharı'ndan sonra daha da güçlendi. Türkiye güçlü bir ülke olarak Yemen'de yaşanan değişime kayıtsız kalmadı. Türkiye insanlarla aynı tarafta olmayı, gelecek ile aynı tarafta yer almayı tercih etti," dedi.
  28 Şubat 2014
Operasyon Sonrası Ağrılara Son!
İstanbul Aydın Üniversitesi Anabolu Bil Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Aydınlanma Günleri.
  27 Şubat 2014
Basant Gecesi
İstanbul Aydın Ünversitesi'nde öğrenim gören Pakistan kökenli uluslararası öğrenciler, Pakistan'ın bahar bayramı olan "Basant"ı kutladılar.
   
  27 Şubat 2014
Ekonomide Kara Delik-Sigara
Türkiye Sigarayla Savaş Derneği Genel Başkanı Dr. Mustafa Aydın, "Dünyada her yıl 5 milyon, Türkiye'de ise 115 bin insan sigaradan hayatını kaybediyor".
  25 Şubat 2014
Dünyanın En'leriyle Eğitim İşbirliği
İAÜ, 1257 yılında kurulan ve Dünya'nın en prestijli üniversiteleri arasında yer alan Sorbonne Üniversitesi ile Sosyal Bilimler, İletişim ve Eğitim Fakültelerinde ortak diploma programları oluşturma kararı aldı.
   
  25 Şubat 2014
Canlı Yayında İmplant Yapıldı
Diş Hekimliği alanında Dünya’nın en önemli isimlerinden biri olan Prof. Dr. Fouad Khoury ve ekibinin İAÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde.
  24 Şubat 2014
Uluslararası Öğrencilerle Keyifli Gezi
İAÜ Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi üniversitede eğitim gören uluslararası öğrenciler için binlerce deniz canlısına ev sahipliği yapan akvaryuma gezi düzenledi.
   
  18 Şubat 2014
"Anneciğim, Büyüyorum Ben Şimdi"
Küçükçekmece Belediyesi ve İAÜ Eğitim Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen Çocuk Hakları Günü Etkinliği.
  18 Şubat 2014
Türk dizileri Kazak öğrencilerin Türkiye'ye olan ilgisini artırdı
Türkiye'de yayınlanan yerli dizilerin Türk Cumhuriyetleri arasında hızla yayılması, Türkiye'yi yükseköğretim için tercih eden öğrencileri de olumlu yönde etkiliyor.
   
  17 Şubat 2014
"Bilinçli Tüketici" Kültürü Oluşturmalıyız
Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü (YEGM) ile yürütülen, Bilim ve Sanayii Bakanlığı, Küresel Çevre Fonu.
  17 Şubat 2014
Avrupa Şampiyonası İAÜ'den Çıktı
Avrupa'da yılın ilk uluslararası müsabakası olarak gerçekleşen, 41. Avrupa Ümit ve Gençler Karate Şampiyonası'ndan, İAÜ birincilikle ayrıldı.
   
  13 Şubat 2014
İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Medyada da Lider
Sektörlerin sosyal medya karnelerini ele alan sosyalmedya.co değişen dünya ve teknolojik gelişmelerle birlikte üniversitelerinde bu yarışa katıldığını ortaya koydu.
  10 Şubat 2014
Sertifikanızı Almadan İmplant Yaptırmayın
İAÜ Diş Hekimliği Öğretim Üyesi Dt. Nergis Karagöz, implant yaptırırken kullanılan malzemeler konusunda bir konferans ile hastaları bilgilendirdi.
   
  8 Şubat 2014
Siyaset Akademisi LONDRA
İstanbul Aydın Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Merkezi ikinci kez düzenlediği “Siyaset Akademisi Avrupa.
  3 Şubat 2014
Ağız ve Diş Sağlığı'nda Toplum Bilinci
İAÜ Diş Hekimliği Fakültesi'nin faaliyete geçen Dentaydın Diş Hastanesi, Aqua Florya, Armoni Park ve Star City alışveriş merkezlerinde toplumu bilinçlendirme etkinlikleri düzenliyor.
   
  3 Şubat 2014
Keçe Bursa’da Hayat Buluyor
İAÜ Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım Bölümü ve Bursa Nilüfer Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen eğitimlerde, Halk Eğitim Merkezi öğretmenlerine Tepme Keçe yapımı ve uygulamaları dersi verildi.
  30 Ocak 2014
Almanya Freiburg Üniversitesi'ne Eğitim Desteği
Almanya' da eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Freiburg Üniversitesi öğrencileri ve öğretim üyeleri İstanbul Aydın Üniversitesi'ni ziyaret ederek bir dizi etkinliğe katıldı.
 
  02 Ocak 2014
Modern Bilim ve Din
İstanbul Aydın Üniversitesi Toplumsal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezinde gündem; "Modern Bilim ve Din" oldu.