Ebru Atölyesi

EZ5B8507.JPG                                                        EZ5B8236.JPG

Üniversitemiz A Blok konferans salonunda Zeynep Erdoğdu ile birlikte öğrencilere ebru sanatı hakkında teorik bilgi verildi, ardından öğrenciler uygulamaya dahil edilerek ebru çalışması yaptırıldı.

Karagöz Gösterimi

Üniversitemiz A Blok konferans salonunda Hasan Hüseyin Karabağ ile birlikte öğrencilere gölge oyunu Karagöz hakkında birtakım teorik bilgiler (Karagöz'ün tarihi, Karagöz'de yer alan tipler vs.) verildikten sonra oyunun gösterimine geçildi.

EZ5B9638.JPG

Kukla Gösterimi

Üniversitemiz A Blok konferans salonunda Ramiz Balakın ile birlikte öğrencilere geleneksel Türk sanatlarından kukla hakkında bilgi verildi, kukla gösterimine geçildi.

Çini Atölyesi

Üniversitemiz A Blok konferans salonunda Ayşe İşgüder ile birlikte öğrencilere temel düzeyde vitray çalışması yaptırıldı.

EZ5B6927.JPG

Keçe Yapımı Atölyesi

Üniversitemiz A Blok konferans salonunda Üniversitemiz Moda Tasarımı Bölümü Öğretim Üyelerinden Öğr. Gör. Muhsine Gülgün Tekin ile birlikte öğrencilere kısa sürede (2-3 saat) keçeden yüzük, broş vb. malzemeler yapma konusunda eğitim verildi. EZ5B5601.JPG                                                                   EZ5B5486.JPG

güncelleme: 9.5.2019 11:35