“Diyetisyenlik Mesleki Uygulamalarında Gıda Takviyelerinin Yeri, Ne Olmalıdır?” isimli etkinliğimiz Dr. Öğr. Üyesi Can ERGÜN hocamızın moderatörlüğünde 16 Nisan 2024 Salı Günü D Blok Mavi Salon'da gerçekleşmiştir. Değerli bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşan Uzman Diyetisyen Sami Can KAYGUSUZ ve Uzman Diyetisyen Görkem GÖKMEN’e teşekkür ederiz.
![PHOTO-2024-05-06-09-31-30.jpg](/tr-tr/akademik/fakulteler/saglikbilimleri/beslenme-ve-diyetetik/PublishingImages/Pages/Diyetisyenlik-Mesleki-Uygulamalarında-Gıda-Takviyelerinin-Yeri,Ne-Olmalıdır/PHOTO-2024-05-06-09-31-30.jpg)