1 | SOĞUK MUTFAĞIN ÖZELLİKLERİ VE TEMEL PRENSİPLERİ |
2 | SOĞUK MUTFAKTA KULLANILAN MALZEMELER |
3 | SOĞUK MUTFAKTA KULLANILAN ALET VE GEREÇLER |
4 | ZEYTİNYAĞLI HAZIRLAMA VE SUNUM |
5 | MEZE HAZIRLAMA VE SUNUM |
6 | SALATALAR HAZIRLAMA VE SUNUM |
7 | ORDOVR TABAĞI , SOĞUK SANDVİÇLER HAZIRLAMA VE SUNUM |
8 | SOĞUK SOSLAR HAZIRLAMA VE SUNUM |
9 | ARA SINAV |
10 | SOĞUK ETLER HAZIRLAMA VE SUNUM |
11 | PATE VE TERİNLER |
12 | ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİN HAZIRLAMA VE SUNUM |
13 | KANEPE HAZIRLAMA VE SUNUM |
14 | SOĞUK BÜFE SÜSLEME SANATI |