Etkinlikler

1. Kamu Yönetimi Bölümü ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünün ortaklaşa düzenlediği “Kamu Sağlığı ve Siyaset: COVID-19’un Siyasi Etkileri” isimli söyleşi Prof. Dr. Burak Ömür Çakır’ın katılımıyla 29 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

burak-omur-cakir-1.jpg

1. Kamu Yönetimi Bölümü ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünün ortaklaşa düzenlediği “Dijital Çağda Bilgi Düzensizliği Yönetimi” isimli söyleşi Doç.Dr. Asuman Kutlu’nun katılımıyla 23 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirildi.

asuman-kutlu-1.jpg

• • Kamu Yönetimi Bölümü, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Global Barış ve Demokrasi Araştırma Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği “Bir Sanat Eseri Olarak Cumhuriyet: Lorenzetti’nin Alegorisi” isimli söyleşi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Efe Baştürk’ün katılımıyla 14.12.2023 tarihinde gerçekleştirildi.

• lorenzettinin-alegorisi.PNG

• 20 Temmuz 2023 tarihinde, Kamu Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Levent Ürer ve Reklamcılık Bölümü Bölüm Başkanı Doç.Dr. Gonca Yıldırım Öge iki bölüm arasındaki çift anadal protokolünü imzalamıştır.

kamu-yonetimi-etkinlik-1.jpg

• 20 Temmuz 2023 tarihinde, Kamu Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Levent Ürer ve Sağlık Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Tuğba Şahin Çiçek iki bölüm arasındaki çift anadal protokolünü imzalamıştır.

kamu-yonetimi-etkinlik-2.jpg

• 12 Temmuz 2023 tarihinde, Kamu Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Levent Ürer ve Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Melek İpek iki bölüm arasındaki çift anadal protokolünü imzalamıştır.

etkinlik-13-07-2023.jpg

• 5 Nisan 2023 tarihinde, Kamu Yönetimi Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Levent Ürer ve Halkla İlişkiler ve Tanım Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Akbulut iki bölüm arasındaki çift anadal protokolünü imzalamıştır.

etkinlik-1.jpg

• 30.11.2022 tarihinde, Kamu Yönetimi Bölümü ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünün ortaklaşa düzenlediği  ''Siyaset Söyleşileri'' kapsamında Prof. Dr. Namık Sinan Turan ve Doç. Dr. Bilen Işıktaş "Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Toplumsal Değişim ve Müzik" başlıklı söyleşi gerçekleştirmiştir.

osmanlidan-cumhuriyete.jpg

• Kamu Yönetimi Bölümü ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünün ortaklaşa düzenlediği ''Siyaset Söyleşileri'' kapsamında 31.10.2022 tarihinde Üniversitemizde Prof. Dr. Akile Gürsoy davet edilerek "Anılarla 3. Cumhurbaşkanımız Celal Bayar" başlıklı söyleşi gerçekleştirilmiştir.

celal-bayar.jpg

• 05.03.2021 tarihinde Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Dr. Hazar VURAL JANE moderatörlüğünde, Gazeteci Ediz Tiyanşan'ın katılımıyla "Gazeteci Gözüyle Trump'la Dört Yıl" konulu webinar düzenlendi.

gazateci-gozuyle.jpg

güncelleme: 1.3.2024 15:15